Duurzaam voortgezet onderwijs – special in “Van twaalf tot achttien”

Duurzameschoolspecial.png

This post is a rare post in Dutch!

Onlangs verscheen een speciaal nummer uit in “Van twaalf to achttien” – een van de oudste onderwijsbladen voor het voortgezet onderwijs – met daarin fraaie praktijkbeschrijvingen en vergezichten van de wijze waarop onderwijs leerlingen actief, betekenisvol en hoopvol kan betrekken bij lokale en mondiale duurzaamheidsvraagstukken. Het is een fraai vormgegeven nummer dat niet alleen inspireert maar waarin ook concrete adviezen staan. Ik hoop dat het ook digitaal beschikbaar komt binnenkort. Frans Ottenhof interviewde mij over mijn visie op duurzaam onderwijs. Ik heb een scan gemaakt van het resultaat – (zie onderaan deze post!)

DuurzameschoolInterview.png

Hier is het hele interview te lezen! InterviewDuurzaamOnderwijsSpecial_2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s