UNESCO Masterclass Onderwijs in relatie tot de Sustainable Development Goals

esd4_0

Wat voor type onderwijs, wat voor soort leerprocessen en leeromgevingen zijn nu bij uitstek geschikt om te breken met onduurzame waarden, routines, leefstijlen en systemen? Hoe kun je gedrag en mogelijkheden om duurzaam te handelen creëren die kunnen leiden tot een transitie naar een duurzamere wereld? Een wereld waarin alle Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) in samenhang een plek krijgen. Zie ook mijn eerder blog post hierover in het kader van het verschijnen van het Global Education Monitor Report 2016.

In de vijfde aflevering van de online masterclass-serie over UNESCO en de SDG’s zal ik ingaan op deze vragen.

De gratis online masterclass wordt live uitgezonden in samenwerking met de Open Universiteit en vindt plaats op 25 november om 13.00 uur. Nadien is deze ook via https://www.unesco.nl/node/3567 terug te kijken.

De live uitzending van de masterclass kunt je gratis volgen. Voor deelname aan de chatsessie met de expert, is het nodig je vooraf te registreren. Dat kan via de website van de Open Universiteit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s